Розмаїття світу культури у спадщині Лесі Українки - Моклиця, М. (Леся Українка і сучасність, 2010)
Рецензія на книги: Кочерга С. Культурософія Лесі Українки. Семіотичний аналіз текстів : монографія / Світлана Кочерга. – Луцьк : Твердиня, 2010. – 656 с.; Кочерга С. О. Інтелектуальна парадигма культурософії Лесі Українки: навч. посібн. для студ. вищих навч. закл. / С. О. Кочерга. – Луцьк : РВВ «Вежа» Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки, 2010. – 174 с.