Леся Українка на сторінках журналу “Слово і Час” - Златогорська, Л. (Леся Українка і сучасність, 2010)
Подано перелік статей у журналі “Слово і Час” відповідно до років видання, які репрезентують широкі грані наукових досліджень життя й творчості Лесі Українки. In a pointer the list of the articles is given in a magazine ”Word and Time” in accordance with the years of edition, which present the wide verges of scientific researches of life and creation of Lesia Ukrainka.