Презентація наукового доробку Світлани Олексіївни Кочерги - Левчук, Т. (Леся Українка і сучасність, 2010)
19 листопада 2010 р. в Інституті філології та журналістики ВНУ відбулася презентація наукового доробку Світлани Олексіївни Кочерги: монографії «Культурософія Лесі Українки. Семіотичний аналіз текстів» (Луцьк: «Твердиня, 2010. – 656 с.) та посібника з грифом МОН «Інтелектуальна парадигма культурософії Лесі Українки» (Луцьк: Вид-во ВНУ ім.. Лесі Українки, 2010. – 174 с.).