Чарівниця художнього текстилю - Єрмак, О. (Відлуння віків, 2011)
У Національному музеї українського народного декоративного мистецтва у лютому 2011 року з великим успіхом пройшла виставка видатної майстрині у царині текстилю та килимів, “жінки-легенди”, як її часто називають в мистецьких колах, Людмили Євгенівни Жоголь.