Реалізація державної програми «Реабілітовані історією» в Донецькій області: регіональна специфіка політичних репресій радянської доби - Дмитрук, В. (Історія України: маловідомі імена, події, факти, 2011)
У статті узагальнюються попередні результати організаційної й науково-аналітичної роботи в Донецькій області з видання науково-документальної серії книг «Реабілітовані історією» та увічнення пам’яті жертв політичних репресій радянської доби. В статье обобщаются предварительные результаты организационной и научно-аналитической работы в Донецкой области по изданию научно-документальной серии книг «Реабилитированные историей» и увековечиванию памяти жертв политических репрессий советского времени. The article summarizes the preliminary results of the organizational, scientific and analytical work in the Donetsk region on the publication of scientific documentary series of books «Rehabilitated history» and perpetuate the memory of victims of political repression of Soviet times.