Структурні особливості поезій першої збірки Юрія Тарнавського «Життя в місті» - Котик-Чубінська, М. (Парадигма, 2011)
Стаття порушує проблему пошуку нової мови в поезії модернізму. Увага зосереджена на аналізі структури поезій першої збірки Ю. Тарнавського «Життя в місті». В статье рассматривается проблема поиска нового поэтического языка в поэзии модернизма. Анализируются особенности структуры поэзий первого сборника Юрия Тарнавского «Життя в місті» The article touches upon the problems of the search of new language in the modernistic poetry. The attention is paid to analysis of the poetical of the first Yuriy Tarnawsky’s collection "Zhyttja v misti"