Теплофізичні та реологічні властивості клею-розплаву КРА-99 - Алілова, О.В.; Шкарапута, Л.М.; Митрохіна, Л.Л.; Морозова, І.П. (Інститут бiоорганiчної хiмiї та нафтохiмiї НАН України, 2003)
Проведено дослідження питомої теплоємності, густини, коефіцієнтів теплопровідності, температуропровідності, ізотермічного об'ємного розширення та стисливості оригінального клею-розплаву КРА-99. Вивчено залежність напруг зсуву від швидкості зсуву, розраховано енергію активації, запропоновано реологічне рівняння, досліджено термогравіметричні характеристики. Проведены исследования удельной теплоемкости, плотности, коэффициентов теплопроводности, температуропроводности, изотермического объемного расширения и сжимаемости оригинального клея-расплава КРА-99. Определены зависимости напряжений сдвига от скорости сдвига, рассчитана энергия активации, предложено реологическое уравнение, исследованы термогравиметрические характеристики. The investigation of specific heat, density, coefficients of thermal conductivity, temperature, iso¬thermal volumetric extension and compressibility of original hot melt adhesive KRA-99 have been conducted. The dependence of shearing strain on shearing velocity have been studied, activa¬tion energy have been calculated, Theological equation has been proposed, the thermogravimetric characteristics have been investigated.