До ювілею Євгена Петровича Пугача - Роговий, Є. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2010)
8 липня 2010 р. відомому українському історику-славісту, професору Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна Пугачу Євгену Петровичу виповнилося 75 років.