Роль «Вишеградської солідарності» в зовнішньополітичній діяльності Словацької Республіки (1989-2004 рр.) - Янчук, Л. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2010)
У статті автор приділяє основну увагу процесу створення міждержавного об’єднання у Центральній Європі Вишеградської четвірки та досліджує розвиток партнерських відносин Словацької Республіки з країнами-учасниками згаданого об’єднання. В статье автор уделяет основное внимание процессу создания междугосударственного объединения в Центральной Европе Вышеградской четверки и исследует развитие партнерских отношений Словацкой Республики с государствами-учасниками упомянутого объединения. In this article the author focuses on the process of creating the Visegrad interstate group in Central Europe and analyses the development of partnership relation between the Slovak Republish and member countries of the aforesaid group.