Національна політика королівської Румунії у міжвоєнний період та під час Другої світової війни - Рендюк, Т. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2010)
У статті досліджено національну політику румунських урядів міжвоєнного періоду та під час Другої світової війни, її особливості та наслідки для національних меншин в Румунії. В статье исследуется национальная политика румынских правительств междувоенного периода и во время Второй мировой войны, ее особенности и последствия для национальных меньшинств в Румынии. In the article the national policy of the Romanian governments of interwar and the Second world war period is probed, with it’s feature and consequence for national minorities in Romania.