Регіональні й глобальні наслідки незалежності Косово - Гахраманова, Ш.Ш. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2010)
У статті розглянуто регіональні й міжнародні аспекти проголошення незалежності Косово. Проаналізовано конфліктні аспекти косовської проблеми у регіональному й глобальному контекстах. В статье рассматриваются региональные и международные аспекты провозглашения независимости Косово. Проанализировано конфликтные аспекты косовской проблемы в региональном и глобальном контекстах. The article presents the regional and international aspects of Kosovo Independents. Special attention is to the conflict of Kosovo in the regional and global context.