Учені Київського університету св. Володимира в наукових центрах Німеччини у ХІХ ст. - Кривець, Н. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2010)
Статтю присвячено співпраці вчених Університету св. Володимира з німецькими колегами, їхньому внеску в розвиток українсько-німецьких науково-освітніх відносин. Статья посвящена сотрудничеству ученых Университета св. Владимира с немецкими коллегами, их вкладу в развитие украинско-немецких научно-просветительских отношений. The article deals with the cooperation between scientists of St. Vladimir’s University with German counterparts, their contribution to the development of Ukrainian-German scientific and educational relations.