Закордонні представництва українських кооперативних спілок у 1920-х роках: структура, повноваження, штати, діяльність - Даниленко, О. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2010)
Cтаттю присвячено вивченню особливостей діяльності закордонних представництв українських кооперативних спілок у 1920-х роках. Статья посвящена изучению особенностей деятельности заграничных представительств украинских кооперативных обществ в 1920-е годы. The article is devoted to features of activity of foreign representations of Ukrainian cooperative organizations in 1920-th.