Погляд українського дослідника на історію національного відродження грецького народу - Іваненко, О. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2010)
Рецензія на монографію: Пелешко А.В. Становлення незалежної грецької держави (кінець ХVІІІ – перша половина ХІХ ст.). – К.: «Освіта України», 2009. – 312 с. Review of monograph: A.V. Peleshko «Formation of Independent Greek State (the late eighteenth to the first half of the nineteenth century.)». — Kyiv, 2009. 312 p.