Social ecxclusion as a moral problem - Konstańcζak, S. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2012)
The article describes the issue of the social exclusion as a moral problem and ethical commitment. The meaning, main causes, forms and different solutions of the social exclusion problem are described. У статті розглядаються питання соціальної ізоляції як соціальної проблеми та етичного зобов’язання. Досліджено її значення, головні причини виникнення, форми прояву та запропоновані різні шляхи вирішення даної проблеми.