Перспективи протестантської журналістики України - Балаклицький, М. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2012)
У статті досліджується досвід персональної і групової етики протестантських журналістів, що спирається на релігійні переконання та є підґрунтям професійної й громадської діяльності. The paper studies the experience of personal and group ethics of Protestant journalists, which is based on religious beliefs and is the basis of their professional and social activities.