Похоронні родинні каплиці Личаківського цвинтаря - Харчук, Х. (Україна-Польща: історична спадщина і суспільна свідомість, 2012)
У статті досліджено похоронні родинні каплиці Личаківського некрополя у м. Львові, монументальні історико-меморіальні та культурні пам’ятки ХІХ ст., які належать до історичної, меморіальної та культурної спадщини України та Польщі. В статье исследуются погребальные семейные часовни Лычаковского некрополя в г. Львове, монументальные историко-мемориальные и культурные памятники ХІХ в., которые относятся к историческому, мемориальному и культурному наследию Украины и Польши. This article addresses the question of funeral fаmіly chapel in Lychakiv nekropol in Lviv. It’s historical, memorial and cultural legacy Ukraine and Polisch.