“Ikony w Polsce” і навколо них: зауваження з української сторони - Александрович, В. (Україна-Польща: історична спадщина і суспільна свідомість, 2012)
Рецензія на книгу: Michał Janocha. Ikony w Polsce od średniowiecza do współczesności. – Warszawa: Arkady, 2008. – 452 s. + il..