Чушак Х. Немає вільної Польщі без вільної України - Павлишин, М. (Україна-Польща: історична спадщина і суспільна свідомість, 2012)
Рецензія на книгу: Чушак Х. Немає вільної Польщі без вільної України: Україна та українці у політичній думці польської опозиції (1976–1989). – Львів: Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України; Видавництво “ПАІС”, 2011. – 304 с.