Міжнародна наукова конференція “Історія, політика і культура у Східній Європі” - Руда, О. (Україна-Польща: історична спадщина і суспільна свідомість, 2012)
9–10 липня 2012 р. у м. Перемишлі (Польща) відбулася Міжнародна наукова конференція “Історія, політика і культура у Східній Європі”. Організатором конференції виступила європейська філія американської асоціації Центральна славістична конференція (Сент-Луїс, штат Міссурі, США) – Європейська центральна славістична конференція (далі – ЄЦСК).