До родоводу Куліша - Ситий, І.; Федорук, О. (Український археографічний щорічник, 2010)
У статті зведено друковану інформацію про родовід П. Куліша по батьківській і материній лініях. На основі архівних джерел – метричної книги воронезької Трьохсвятительської церкви – подаються нові відомості про його найближчих родичів. В статье собрано печатные сведения о родословии П. Кулиша по отцовской и материнской линиям. На основании архивных источников – метрической книги воронежской Трехсвятительской церкви – предоставляются новые данные о ближайших его родственниках. The article raises print information about the genealogy of Panteleimon Kulish on both paternal and maternal lines. The authors give new information about his closest relatives based on archival sources (i. e., the metric book of the Church of Three Saints in Voronizh).