Інвентарі Олицького замку ХVІІ–ХVІІІ століть: Збірник документів - Ковальчук, Є. (Український археографічний щорічник, 2010)
Рецензія на книгу: Інвентарі Олицького замку ХVІІ–ХVІІІ століть: Збірник документів / Зібр. і підг. до друку В. Александрович. – Луцьк: ПВД “Твердиня”, 2007. – 276 с., іл. – (Серія “Джерела до історії культури і мистецтва”. – Т. 1)