Білоруські архівісти відзначили 85-річчя державної архівної служби (Архіви України, 2008)
Архівна громадськість країни відзначила 85-річчя Державної архівної служби Республіки Білорусь. Головні урочистості з цього приводу відбулися 24 травня 2007 р. у будинку Національної бібліотеки Білорусі, куди завершує переїзд Національний архів Республіки Білорусь.