Розширене засідання колегії Державного комітету архівів України (25–26 лютого 2010 р.) (Архіви України, 2010)
25–26 лютого 2010 р. відбулося розширене засідання колегії Державного комітету архівів України, участь в якому взяли керівники Держкомархіву, державних архівів в Автономній Республіці Крим, областей, міст Києва і Севастополя.