Использованние физических факторов в лечении острого бронхита у детей с учетом противовоспалительной функции тучных клеток - Нечипуренко, О.Н.; Тондий, Л.Д. (Медична гідрологія та реабілітація, 2009)
Представлено результати застосування нового комплексного способу фізіотерапевтичного лікування дітей, що страждають гострим бронхітом. Наведено дані експериментального дослідження впливу виброакустичної дії на стан гладких клітин. Results of application of new complex method of physiotherapeutic treatment of children suffer from acute bronchitis are presented. Data of experimental research of vibroacoustic exposure on condition of mast cells are given.