Нейро-гуморальний супровід різних щодо навантажувальності серця термінових ефектів біоактивної води Нафтуся - Нестерова, Л.Ф.; Семанюк, Я.Г.; Тимочко, О.О.; Топорівська, З.О. (Медична гідрологія та реабілітація, 2009)
Изучен вегетативный, гормональный и электролитный аккомпанемент различных по выраженности и направленности срочных эффектов воды Нафтуся на минутную работу сердца. Is investigated vegetative, hormonal and electrolythic accompaniment various on expressiveness and orientation of immediate effects of water Naftussya on minute work of heart.