Поліваріантність вегетотонічних ефектів біоактивної води Нафтуся та їх гемодинамічннй супровід - Вісьтак, Г.І. (Медична гідрологія та реабілітація, 2009)
В условиях питьевой монотерапии биоактивной водой Нафтуся выявлено три типа ее вегетотонических эффектов и охарактеризовано их гемодинамическое сопровождение. In conditions of drinking monotherapy by bioactive water Naftussya reveals three types her vegetotonic effects and is characterized them hemodynamic support.