Євген Якович Баєв: до 70-річчя від дня народження (Медична гідрологія та реабілітація, 2009)
Минуло 70 років від дня народження нашого товариша і колеги, одного з піонерів фундаментальних досліджень біоактивної води Нафтуся курорту Трускавець, Євгена Яковича Баєва.