Об использовании нового физиотерапевтического комплекса у детей, часто болеющих респираторными заболеваниями - Нечипуренко, О.Н. (Медична гідрологія та реабілітація, 2009)
Збільшення числа дітей, що часто хворіють на респіраторні захворювання, сучасна інформація про етіопато-саногенетичні механізми респіраторних захворювань, можливості фізіотерапії, що розширилися, з'явилися підставою для розробки нових комплексних методів первинної фізіопрофілактики для даного контингенту дітей. The increase in number of children who are often ill with respiratory diseases, the modern information about etiopatopato-sanogeneticheskih mechanisms of the respiratory diseases, the extended possibilities of physiotherapy were the basis for working out of new complex methods primary physiotherapy for the given contingent of children.