Валерій Максимович Києнко: до 70-річчя з дня народження (Медична гідрологія та реабілітація, 2010)
Талановитий організатор академічної науки, заступник директора по науково-організаційній роботі Інституту фізіології їм. О.О. Богомольця НАН України, член редколегії журналу "Медична гідрологія та реабілітація", кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник, заслужений діяч науки і техніки України Валерій Максимович Києнко зустрічає своє 70-річчя.