Исследование антиоксидантных свойств бальзамов Солясол и Промуцет - Трубникова, Ю.Н.; Кандалинцева, Н.В. (Медична гідрологія та реабілітація, 2010)
Вивчено вплив бальзамів Солясол і Промуцет на окислювання метилолеата в різних модельних умовах. Показано, що названі бальзами виявляють виражену антиок-сидантну активність, еквівалентну активності 42-51 і 188-256 мг% кверцетину, відповідно. The influence of balms Solyasol and Promutset on oxidation methyl oleate in various model conditions is studied. It is shown, that the balms display expressed antioxidant activity which is equivalent to activity of 42-51 and 188-256 mg % of Quercetin, accordingly.