Магнитолазерофорез бишофита в лечении гиперестезии у больных с патологической стираемостью твердых тканей зубов - Васильев-Линецкий, И.В. (Медична гідрологія та реабілітація, 2009)
Продемонстровано сприятливий вплив магнітолазерофорезу бішофіта на психо-емоційний стан, загальні адаптаційні реакції і біоелектричні властивості ядер клітин буккального епітелію у хворих з патологічним стиранням твердих тканин зубів. The beneficial effect of treatment magnetolaserophorese of bishofite on psycho-emotional condition, general adaptive reaction and bioelectrical properties of nucleuses of crates of buccal epithelium at the patients with pathological razeing of firm fabrics of teeth is established.