Концепции космотеории (Сообщение 22) - Суворов, Н.П. (Медична гідрологія та реабілітація, 2010)
Дана публікація дає теоретичне обгрунтування оптимізації на основі гармонії, розробленої автором і викладеної у попередніх публікаціях. Прикладом залучення цієї теорії є спосіб оптимізації систем енергоперетворення. The ground is given to optimization of the systems of energy-transducing on the basis of the use of principles of harmony and integrity.