Сучасні уявлення про відновлювальне лікування хворих на соматоформну вегетативну дисфункцію шлунково-кишкового тракту в умовах курорту (у допомогу практичному лікарю) - Земляна, О.В.; Васильєва-Лінецька, Л.Я. (Медична гідрологія та реабілітація, 2010)
Излагаются и обсуждаются современные представления об особенностях течения и принципов восстановительного лечения больных соматоформной вегетативной дисфункцией желудочно-кишечного тракта. We present and discuss current thinking on the peculiarities of the course and principles of restorative treatment of somatoform autonomic dysfunction of the gastrointestinal tract.