Состояние гематокрита и свертывания крови у детей с различными клиническими формами бронхитов - Нечипуренко, О.Н. (Медична гідрологія та реабілітація, 2010)
Виявлені зміни показника гематокриту при різних клінічних формах бронхітів у дітей вказує на необхідність його дослідження при даній патології і включення в комплексне лікування методів фізіотерапії, що впливають на процеси мікроциркуляції крові: електричне поле УВЧ, віброакустична, магнітолазероультразвукова дія, синглетний кисень. ІК- випромінювання та інші. The exposed changes of index of gematokrita at the different clinical forms of bronchitis for children specifies on the necessity of his research at this pathology and plugging in the holiatry of methods of physiotherapy, influencing on the processes of mikrocirkulyacii of blood: electric field UVCH, vibroacoustic, magnitolazeroul'trazvukovoe influence, singlet oxygen, IK- radiation and.