Пам’яті Ірини Миколаївни Алексєєвої (Медична гідрологія та реабілітація, 2011)
На 77-му ропі життя, 9 лютого 2011 р. відійшла від нас знана і шанована людина, доктор біологічних наук, завідувач відділу імунології і цитотоксичних сироваток Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, Ірина Миколаївна Алексєєва.