Георгій Григорович Пісков: до 60-річчя від дня народження (Медична гідрологія та реабілітація, 2011)
Відзначив свій ювілей директор філії «Медичний центр №2» ЗАТ «Трускавецькурорт» кандидат медичних наук, лікар вищої категорії по акушерству та гінекології, а також по організації і управлінню охороною здоров'я Георгій Григорович Пісков.