О возможностях использования спирографии у детей с острым обструктивным бронхитом - Нечипуренко, О.Н. (Медична гідрологія та реабілітація, 2011)
Спірографічне обстеження дозволяє веріфіцировати ефективність лікування при використанні нового фізіотерапевтичного комплексу у дітей з гострим обструктивним бронхітом. Spirography an inspection allows to verify efficiency of treatment at the use of new physical therapy complex for children with a acute obstructive bronchitis.