Олексій Олексійович Мойбенко: до 80-річчя від дня народження (Медична гідрологія та реабілітація, 2011)
Цьогоріч восени виповнилося 80 років від дня народження завідувача відділу загальної та молекулярної патофізіології Інституту фізіології ім. акад. О.О. Богомольця НАН України, лауреата Державної премії України (1996, 2003), премії ім. О.О. Богомольця НАН України (1994), премії ім. М.Д. Стражеска НАМН України (2008), президента наукового товариства патофізіологів України, члена ради Міжнародного товариства патофізіологів, академіка НАН України, професора Олексія Олексійовича Мойбенка.