Теорія загального адаптаційного синдрому - Радченко, О.М. (Медична гідрологія та реабілітація, 2011)
Рецензія на монографію “Стреслімітуючий адаптогенний механізм біологічної та лікувальної активності води Нафтуся”. - Київ: Комп'ютерпрес, 2011. 300 с. Review on the monograph of “Streslimiting adaptogene mechanism of biological and medical activity of water Naftussya”.