Гармонический анализ как способ познания человека - Суворов, Н.П. (Медична гідрологія та реабілітація, 2003)
Дана публікація є першою із низки статей, в котрих викладені засади авторської концепції космотеорїї. This article is first from series publication about authors' conception of cosmoharmony.