Особенности обмена некоторых управляющих молекул в организме крыс с перевитой опухолью саркома 45 под влиянием воды Нафтуся - Насибуллин, Б.А.; Ивасивка, С.В.; Ковбаснюк, М.Н. (Медична гідрологія та реабілітація, 2005)
Встановлене, що мінеральна вода Нафтуся збалансовує обмін керуючих молекул (сечової кислоти і катехоламінів) у щурів з перевитою пухлиною саркома 45. It is established, that the mineral water Naftussya keep one’s balance of the metabolism of manager molecules (uric acid and catecholamines) in rats with transplantative tumour sarcoma 45.