Концепции космотеории (Сообщение 3) - Суворов, Н.П.; Суворова, И.Г. (Медична гідрологія та реабілітація, 2005)
Дана публікація є продовженням викладу авторського погляду на стратегію розвитку людини. In the present publication is dedicated to author opinion at the strategy of development of the person.