Методичні підходи до оцінки економічної складової техніко-технологічного потенціалу промислового підприємства - Передерєєва, О.С. (Економіка промисловості, 2012)
Разработаны методические положения диагностики технико-технологического потенциала промышленных предприятий. Определены особенности оценки технико-технологического потенциала промышленных предприятий. Предложен комплексный метод диагностики с использованием интегрального экологического уровня технологии.
Ключевые слова: диагностика, оценка, технико-технологический потенциал, технология, экономическая составляющая, стоимость. Розроблено методичні положень діагностики техніко-технологічного потенціалу промислових підприємств. Визначено особливості оцінки техніко-технологічного потенціалу промислових підприємств. Запропоновано комплексний метод діагностики з використанням інтегрального екологічного рівня технології.
Ключові слова: діагностика, оцінка, техніко-технологічний потенціал, технологія, економічна складова, вартість. The article presents the methodology for making diagnostics of the technical and technological potential of industrial enterprises. Features of evaluation of the technical and technological potential of industrial enterprises are identified. A comprehensive method of diagnostics is offered using an integral level of environmental technologies.
Keywords: diagnostics, evaluation, technical and technological potential, technology, economic component, cost.