Особенности оценки человеческого капитала в зависимости от выбранного вида инновации - Омельченко, С.Н. (Економіка промисловості, 2012)
Предложен подход к выделению особенностей оценки человеческого капитала в зависимости от выбранного вида инноваций. Обоснована необходимость оценки элементов человеческого капитала с учетом вида инновации, стадии её жизненного цикла, темпов осуществления, а также категории персонала.
Ключевые слова: персонал, оценка, элементы человеческого капитала, инновация. Запропоновано підхід до виділення особливостей оцінки людського капіталу залежно від вибраного виду інновацій. Обґрунтовано необхідність оцінки елементів людського капіталу з урахуванням виду інновації, стадії її життєвого циклу, темпів здійснення, а також категорії персоналу.
Ключові слова: персонал, оцінка, елементи людського капіталу, інновація. The paper offers the approach to distinguishing features of human capital assessment depending on the chosen kind of innovation. It proves the necessity of assessing the elements of human capital taking into account the kind of innovation, stages of its life cycle, rates of implementation, as well as the categories of personnel.
Keywords: features, assessment, elements of human capital, innovation.