Листи Степана Бандери, членів ЗЧ ОУН і ЗП УГВР (анотований покажчик матеріалів ГДА СБ України) - Ковальчук, В.; Огороднік, В. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2009)
Редколегія журналу «З архівів ВУЧК–ГПУ–НКВД–КГБ» друкує першу частину анотованого покажчика «Листування провідників ОУН і командирів УПА», підготовленого співробітниками Галузевого державного архіву Служби безпеки України. Редколлегия журнала «З архівів ВУЧК–ГПУ–НКВД–КГБ» публикует первую часть аннотированного указателя «Переписка руководителей ОУН и командиров УПА», подготовленного сотрудниками Отраслевого государственного архива Службы безопасности Украины. The editorial board of journal published the first part of annotated index «The correspondence of OUN leaders and chief staff of UPA», prepared by the personnel of Branch state archive of Security service of Ukraine.