Пропагандистські акції українських самостійницьких формувань на завершальному етапі Другої світової війни - Шайкан, В. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2009)
У статті автор досліджує пропагандистські акції українських самостійницьких формувань на завершальному етапі Другої світової війни. Автор исследует пропагандистские акции, проводившиеся украинскими самостийницкими формированиями на завершающем этапе Второй мировой войны. The article deals with the means of ideological fight used by Ukrainian nationalists at the end of World War II.