Виставка «Народна війна» у «Музеї совєтської окупації» - Польова, Ю. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2009)
В огляді йдеться про відкриття виставки «Народна війна» у «Музеї совєтської окупації». Матеріали для експозиції підібрали співробітники Київської міської організації Всеукраїнського товариства «Меморіал» ім. В. Стуса за сприяння Галузевого державного архіву Служби безпеки України. Рассказывается об открытии выставки «Народная война» в «Музее советской оккупации». Материалы для экспозиции подобрали сотрудники Киевской городской организации Всеукраинского общества «Мемориал» им. В. Стуса при содействии Отраслевого государственного архива Службы безопасности Украины. The review tells about the opening of exhibition «People’s war» in «Museum of Soviet occupation». The materials for exposition were selected by the personnel of Kyiv municipal organization of all-Ukrainian association Stus «Memorial» with the assistance of Branch state archive of Security service of Ukraine.