Виставка «Степан Бандера: документи свідчать» у Національному музеї історії України - Іщук, О. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2009)
В огляді йдеться про відкриття у Національному музеї історії України виставки «Степан Бандера: документи свідчать». Матеріали для експозиції підібрали співробітники музею та Галузевого державного архіву Служби безпеки України, науковці, архівісти. Рассказывается об открытии в Национальном музее истории Украины выставки «Степан Бандера: документы свидетельствуют». Материалы для экспозиции подобрали сотрудники музея и Отраслевого государственного архива Службы безопасности Украины, учёные, архивисты. The review tells about the opening of exhibition «Stepan Bandera: documents testify» in National museum of history of Ukraine. The materials were selected by the personnel of museum and Branch state archive of Security service of Ukraine as well as scientist and archive officers.