Оцінка впливу бальнеотерапії курорту Трускавець на показники обміну ліпідів, вуглеводів у хворих з метаболічним синдромом - Мосій, Г.Є. (Медична гідрологія та реабілітація, 2006)
Оценена эффективность лечения на курорте Трускавець метаболического синдрома X. В целом выявлены положительные результаты. Это свидетельствует о целесообразности направления пациентов с метаболическим синдромом X на курорт Трускавець. Positive resultes of the metabolic syndrome X treatment on spa Truskavets' it is established.